Impressie van de nieuwe Emmapassage, de C&A staat er nog niet op ingetekend, maar komt wel.
Volledig scherm
Impressie van de nieuwe Emmapassage, de C&A staat er nog niet op ingetekend, maar komt wel. © Wereldhave

Tilburgse C&A verhuist naar Emmapassage, krijgt nieuwe uitstraling

TILBURG - De C&A verhuist van de Heuvelstraat naar de vernieuwde Emmapassage. Daarmee wordt het na boekhandel Gianotten Mutsaers de tweede winkel die in de passage neerstrijkt. Begin volgend jaar opent de ‘C&A nieuwe stijl’ de deuren.

Wereldhave, eigenaar van de Emmapassage, heeft een huurovereenkomst afgesloten met de C&A. De nieuwe winkel met een oppervlakte van ruim 1700 vierkante meter vervangt de winkel aan de Heuvelstraat. Het oude pand wordt deels straat, deels nieuwe winkelruimte.

‘Andere uitstraling’

Het nieuwe C&A-filiaal in de binnenstad ‘krijgt een compleet nieuwe uitstraling met een warme en huiselijke sfeer, meer comfort en moderne faciliteiten.’ C&A wordt daarmee de tweede huurder die in de Emmapassage de deuren opent. Boekhandel Gianotten Mutsaers zit nu nog alleen in de passage.

De werkzaamheden voor de vernieuwing van de Emmapassage zijn nog in volle gang. De kap ging er al af, de straat wordt dag en nacht toegankelijk. Via de nieuwe Frederikstraat sluit die straks aan op de Heuvelstraat. Voor die straat wordt een deel van de C&A gesloopt. 

De achterzijde van het - tegen die tijd - voormalige C&A-pand bij het Hendrikhof wordt getransformeerd tot een aantal winkelunits. Ook de zijkant van de winkel van C&A grenst straks aan de Frederikstraat. Daar komen dan etalages. 

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.