Volledig scherm
Dealer aangehouden in Sprang-Capelle. © Politie Waalwijk

Tilburgse dealer (22) met bolletjes drugs in auto aangehouden in Sprang-Capelle

SPRANG-CAPELLE/TILBURG - Een 22-jarige Tilburgse dealer is donderdag aangehouden door de politie op de Heistraat in Sprang-Capelle. Hij had bolletjes harddrugs bij zich, die bestemd waren voor de verkoop.

De politie was aan het controleren tijdens de ‘rent a cop-actie’, waarbij de politie op een locatie staat die is opgegeven door buurtbewoners. Daarbij werd de 22-jarige man ook gecontroleerd.

Bolletjes harddrugs

Bij de controle vermoedde de politie dat hij verboden middelen bij zich had, waarna de auto werd gecontroleerd. Daarbij werden bolletjes heroïne en cocaïne gevonden. 

De auto is in beslag genomen en de 22-jarige Tilburger is ingesloten in een politiecel. 

  1. Voorwaardelijke celstraf voor relschopper Willem II, taakstraffen voor vijf andere Tilburgse supporters: ‘Veel agressieve, verwarde personen bij het voetbal’
    PREMIUM
    Update

    Voorwaarde­lij­ke celstraf voor relschop­per Willem II, taakstraf­fen voor vijf andere Tilburgse supporters: ‘Veel agressieve, verwarde personen bij het voet­bal’

    BREDA/TILBURG - Een Willem II-supporter krijgt twee maanden voorwaardelijke celstraf voor de zware rellen vorig jaar bij de derby NAC-Willem II. De Tilburger stookte volgens de politierechter in Breda andere supporters op en beledigde een agent. Vijf andere Willem II’ers krijgen een werkstraf, variërend van 150 tot 200 uur.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.