Op de beslissing van het college van B en W om nog een paar maanden door te halen wordt positief gereageerd. Bij de Heuvel, waar ze de opstelling de komende maanden laten staan, maar ook aan de haven en het Piusplein.
Volledig scherm
PREMIUM
Op de beslissing van het college van B en W om nog een paar maanden door te halen wordt positief gereageerd. Bij de Heuvel, waar ze de opstelling de komende maanden laten staan, maar ook aan de haven en het Piusplein. © Jan van Eijndhoven

Tilburgse horeca mag overwinteren met extra grote terrassen: ‘Overkapping kan, tent niet’

Vrij 25 sept: De hele herfst en winter staat de Heuvel vol terrassen, ook op andere plekken in de stad mogen de grotere terrassen blijven. Tot maart, om de ‘corona-pijn’ te verlichten. Wel met verschillende regels: overkapping mag, maar het moeten geen tenten worden.

  1. Een contactverbod en toch nog seks: ‘Ik trap niet meer in deze vrouw’
    PREMIUM

    Een contactver­bod en toch nog seks: ‘Ik trap niet meer in deze vrouw’

    TILBURG - Ze kunnen niet met en eigenlijk ook niet zonder elkaar leven. Want ook al heeft de ex-vriendin met succes een contactverbod afgedwongen voor de 43-jarige C.D., ze belt hem zelf op. ,,Ik heb haar verhuisd, ik heb daar geschilderd, ik heb daar drie dagen in huis gezeten", zegt de verdachte tegen de politierechter. En dat was allemaal nadat D. al vast had gezeten voor het bedreigen van zijn ex. ,,Zij stalkt mij ook.”

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.