Volledig scherm
PREMIUM
Tasmara van Loon © Dolph Cantrijn

Tilburgse Tasmara krijgt geen inzage in het dossier van haar overleden man

TILBURG - Op zijn 41ste neemt haar man zijn eigen leven, voor Tasmara van Loon volkomen onverwacht. Na zijn dood ontdekt ze dat niet alles was zoals daarvoor leek. Om dat te begrijpen en verwerken, vraagt Tasmara inzage in zijn dossier bij de psycholoog. Maar die weigert, vanwege het beroepsgeheim. ,,Die wet moet worden aangepast.”

Ze waren amper terug van hun huwelijksreis. Dáár, op vakantie in Malta, had hij nog volkomen happy geleken. Sterker, Tasmara en haar kersverse echtgenoot beleefden misschien wel de gelukkigste tijd van hun leven. Drie jaar waren ze samen, een nieuwe woning lonkte. Het koopcontract werd vlak voor de reis naar Malta getekend. Bij terugkomst zouden ze de hypotheek-aanvraag in orde maken.

  1. Opluchting bij podiumschuwe Arjen na vier  uitverkochte concerten, duizenden fans zielsgelukkig

    Opluchting bij podiumschu­we Arjen na vier uitverkoch­te concerten, duizenden fans zielsgeluk­kig

    Arjen Lucassen, het meesterbrein achter het wereldberoemde rockoperaproject Ayreon, kijkt met een positief gevoel terug op de vier zeer exclusieve concerten die hij afgelopen weekend in het Tilburgse poppodium 013 heeft gegeven. De Brabantse kluizenaar lokte 12.000 bezoekers uit ruim zestig landen naar Nederland, een unieke prestatie voor een Nederlandse muzikant. ,,Zelfs deze perfectionist is heel tevreden!”

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.