Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Tilburgse veelpleger op heterdaad betrapt bij inbraak

TILBURG - Een 44-jarige inbreker uit Tilburg is vrijdagnacht op heterdaad betrapt toen hij de accu van een elektrische fiets stal.

Een agent in burger zag tijdens zijn surveillance een auto geparkeerd staan waarvan bekend is dat ‘ie door de Tilburgse veelpleger gebruikt wordt. 

Ingebroken in berging appartementencomplex

De bekende van de politie houdt zich bezig met inbraken in schuren en bergingen. De agent besloot een oogje in het zeil te houden en zag de inbreker vanuit een appartementencomplex aan komen lopen met een fietsaccu in zijn hand. Bij verder onderzoek bleek dat er was ingebroken in een berging aan de Winkler Prinsstraat en dat de accu daar was gestolen. 

De dader wordt daarnaast verdacht van een inbraak aan de Kempenaarplaats eind november. Hij is daarbij op camerabeelden vastgelegd. De man is rond 00.50 uur aangehouden op het Kamerling Onnesplein en in de cel gezet. 

  1. Tilburgs echtpaar is 70 jaar getrouwd: 'Een bietje lief zijn voor elkaar hoort erbij’
    PREMIUM

    Tilburgs echtpaar is 70 jaar getrouwd: 'Een bietje lief zijn voor elkaar hoort erbij’

    TILBURG - Levenslang. Dat is hoe lang Frans en Toos van de Wouw - Govers al in elkaars leven zijn. De verliefdheid ontstond tijdens de bevrijding en Frans heeft nooit anders gewild dan zijn huidige vrouw. Hij was twintig toen hij zeventig jaar geleden in het huwelijksbootje stapte met Toos, die op dat moment achttien lentes telde. ,,Je moet gewoon een bietje lief zijn tegen elkaar, dat hoort erbij", vertelt Toos.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.