De politie liet in Halsteren het lichaam van Mia Grinwis laten opgraven in het onderzoek naar de moord op haar man Chris. Onderzoek moet uitwijzen of zij vergiftigd is.
Volledig scherm
PREMIUM
De politie liet in Halsteren het lichaam van Mia Grinwis laten opgraven in het onderzoek naar de moord op haar man Chris. Onderzoek moet uitwijzen of zij vergiftigd is. © Pix4Profs

Tilburgse verdachte ‘therapeute’ van moord op Chris Grinwis blijft drie maanden langer in de cel

HALSTEREN/TILBURG - Verdachte Yvon K. (62) van de moord op oud-supermarkteigenaar Chris Grinwis (65) in Halsteren blijft nog zeker 90 dagen langer in de cel. De raadkamer van de rechtbank in Breda heeft dat donderdag besloten, meldt het OM.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.