Aan de overzijde van de Kempenbaan (midden) zit een kolossaal distributiecentrum in de pen. Aan deze zijde de Leyhoeve en het Van der Valkhotel, rechts loopt rijksweg A58.
Volledig scherm
PREMIUM
Aan de overzijde van de Kempenbaan (midden) zit een kolossaal distributiecentrum in de pen. Aan deze zijde de Leyhoeve en het Van der Valkhotel, rechts loopt rijksweg A58. © Google Maps

Tóch enorm distributiecentrum bij stadsentree Tilburg

TILBURG - Er komt tóch een distributiecentrum aan de Kempenbaan in Tilburg, pal tegenover het Van der Valk Hotel en de Leijhoeve. Dit krijgt zelfs kolossale afmetingen: ontwikkelaar Somerset Capital Partners heeft inmiddels het hele terrein aan de Kempenbaan-Oost in bezit. 

  1. OM wordt overspoeld door ‘de dochter in nood-truc’: ‘Dat is echt verschrikkelijk’
    PREMIUM

    OM wordt overspoeld door ‘de dochter in nood-truc’: ‘Dat is echt verschrik­ke­lijk’

    TILBURG/BREDA - Een vriend kende iemand die zelf speelgoed maakt. Of M. van W. niet mee een bedrijfje wilde oprichten om dat te verkopen. Vervolgens hoort ze niets meer, maar laat de bank weten dat er fraude wordt gepleegd met de bankrekening van die kersverse onderneming. ,,We worden op het moment overspoeld met dit soort dochter in nood-fraude”, verzucht de officier van justitie bij de politierechter in Breda.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.