Volledig scherm
PREMIUM
Aan de overzijde van de Kempenbaan (midden) zit een kolossaal distributiecentrum in de pen. Aan deze zijde de Leyhoeve en het Van der Valkhotel, rechts loopt rijksweg A58. © Google Maps

Tóch enorm distributiecentrum bij stadsentree Tilburg

TILBURG - Er komt tóch een distributiecentrum aan de Kempenbaan in Tilburg, pal tegenover het Van der Valk Hotel en de Leijhoeve. Dit krijgt zelfs kolossale afmetingen: ontwikkelaar Somerset Capital Partners heeft inmiddels het hele terrein aan de Kempenbaan-Oost in bezit. 

Dat is de uitkomst van een gezamenlijke studie van de gemeente en Somerset naar de invulling voor het terrein. De ontwikkelaar had daar al het Hacasterrein aangekocht, maar heeft inmiddels ook de aangrenzende locaties van Verschuuren en het foto-finishingbedrijf in bezit: totaal 6,7 hectare. ,,Zodra de huidige opstallen zijn gesloopt, willen we er één groot distributiecentrum bouwen. We gaan er wel een juweeltje van maken aan deze stadsentree”, zegt Tom Peters van Somerset. 

  1. Belastingdienst int duizenden euro's bij verkeerscontrole in Tilburg, motorrijder gaat door het lint

    Belasting­dienst int duizenden euro's bij verkeers­con­tro­le in Tilburg, motorrij­der gaat door het lint

    TILBURG - Bij een verkeerscontrole op Ringbaan Zuid in Tilburg heeft de Belastingdienst dinsdag twaalf auto's in beslag genomen en circa 10.000 euro geïnd. Eén automobilist kreeg een naheffing op de Belasting op Personenauto's en Motorrijwielen van 30.000 euro. Zijn voertuig was voorzien van een zogenoemd grijs kenteken, echter was de constructie van het voertuig aangepast. De automobilist had hiervoor al een keer eerder een stevige naheffing gehad.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.