De selectie van Trinitas met vooraan van links naar rechts Rens van Lissum (ex-Nevelo), Peter de Jong (ex-Taxandria) en Alla Edin Shelga (Ex-RKSV Oisterwijk maar inmiddels vertrokken).
Volledig scherm
PREMIUM
De selectie van Trinitas met vooraan van links naar rechts Rens van Lissum (ex-Nevelo), Peter de Jong (ex-Taxandria) en Alla Edin Shelga (Ex-RKSV Oisterwijk maar inmiddels vertrokken). © Pix4Profs/Jan Stads

Trinitas-effect in Oisterwijk: fusieclub telt al 1200 leden

OISTERWIJK - Marc Damen, voorzitter van Oisterwijks nieuwe voetbalclub Trinitas, spreekt van een vliegende start. ,,We zitten inmiddels op 1200 leden, terwijl we van 900 uit waren gegaan. Je mag gerust van een Trinitas-effect spreken.”

  1. Tilburger raakt terrasbezoeker, bevestigen getuigen en camerabeelden en nóg ontkent de quadrijder
    PREMIUM

    Tilburger raakt terrasbe­zoe­ker, bevestigen getuigen en camerabeel­den en nóg ontkent de quadrijder

    TILBURG/BREDA - Een gewonde vrouw, drie getuigen - onder wie iemand die het kenteken noteert - en camerabeelden waarop te zien is dat een quad zo het terras van Little Italy in Tilburg opvliegt. Toch houdt een 27-jarige Tilburger vol dat hij niets met het incident van doen heeft. ,,Het is hun woord tegen het mijne. Wat kan het zijn dat mensen zoiets op touw zetten? Ik weet het niet, maar ik ben daar niet geweest."

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.