Tuf Recycling heeft de kunstgrasmatten op het terrein aan de Vierbundersweg in Dongen afgedekt met zwarte netten en pallets.
Volledig scherm
PREMIUM
Tuf Recycling heeft de kunstgrasmatten op het terrein aan de Vierbundersweg in Dongen afgedekt met zwarte netten en pallets. © Geert Nijland

Tuf Recycling dekt kunstgras af na ultimatum Dongen

DONGEN - Het Dongense bedrijf Tuf Recycling heeft de afgedankte kunstgrasmatten op het terrein vrijdag weer afgedekt. De gemeente Dongen stelde een ultimatum aan Tuf.

De afdekking was door de recente stormen deels weggewaaid. Het is niet de eerste keer dat het bedrijf hierop werd aangesproken door de gemeente. Al eerder waren er op het terrein aan de Vierbundersweg problemen met de afdeklaag, die nodig zou zijn om eventuele milieuschade te voorkomen.

  1. Extra geld voor natuur in Hilvarenbeek, tegenstanders staken de strijd tegen bomenkap voor N395

    Extra geld voor natuur in Hilvaren­beek, tegenstan­ders staken de strijd tegen bomenkap voor N395

    HILVARENBEEK - Het verzet tegen de kap van 76 inlandse eiken om de provinciale weg N395 te kunnen reconstrueren is gestaakt. De provincie stelt 235.000 euro extra beschikbaar voor compensatie van de bomen die gekapt moeten worden. Het B-team, Vereniging Natuur en Milieu Hilvarenbeek (VNMH) en dorpscoöperatie Wij-wel trekken een rechtszaak in na deze en andere toezeggingen door de provincie.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.