Twee caravans verwoest door vlammenzee in Oisterwijk

VideoOISTERWIJK - Op Recreatiepark Klein Oisterwijk aan de Oirschotsebaan zijn vrijdagochtend vroeg twee caravans volledig in vlammen opgegaan. Twee andere caravans raakten zwaar beschadigd. De brandweer heeft de brand gedoofd, maar is nu bezig met nablussen.

Rond 04.15 uur brak er brand uit in een van de twee caravans. Het duurde niet lang of ook de andere caravan stond in lichterlaaie. De bewoners van een van de brandende caravans werden op tijd wakker en konden aan de vlammen zee ontsnappen. Of er mensen aanwezig waren in de andere afgebrande caravan is niet duidelijk.

Klik hier voor de BD-kaart van 112 Oisterwijk

De brandweer kwam met vier wagens ter plaatse om de brand te blussen. Zij konden voorkomen dat het vuur oversloeg naar twee naastgelegen caravans, al liepen deze wel ernstige schade op. Er zijn drie gastanks gered uit de vlammen. Deze zijn zorgvuldig gekoeld om explosies te voorkomen. 

Van de brandende caravans is niks meer over. Hoe de brand is ontstaan is nog niet duidelijk. 

Volledig scherm
Vlammenzee verwoest twee caravans in Oisterwijk. © De Kort Media / Toby de Kort
Volledig scherm
Vlammenzee verwoest caravans in Oisterwijk. © De Kort Media / Toby de Kort
Volledig scherm
Van de caravans is niet veel meer over. © De Kort Media/ Toby de Kort
Volledig scherm
Van de caravans is niet veel meer over © De Kort Media / Toby de Kort
Volledig scherm
Ook twee andere caravans raakte zwaar beschadigd. © De Kort Multimedia / Toby de Kort
  1. Voorwaardelijke celstraf voor relschopper Willem II, taakstraffen voor vijf andere Tilburgse supporters: ‘Veel agressieve, verwarde personen bij het voetbal’
    PREMIUM
    Update

    Voorwaarde­lij­ke celstraf voor relschop­per Willem II, taakstraf­fen voor vijf andere Tilburgse supporters: ‘Veel agressieve, verwarde personen bij het voet­bal’

    BREDA/TILBURG - Een Willem II-supporter krijgt twee maanden voorwaardelijke celstraf voor de zware rellen vorig jaar bij de derby NAC-Willem II. De Tilburger stookte volgens de politierechter in Breda andere supporters op en beledigde een agent. Vijf andere Willem II’ers krijgen een werkstraf, variërend van 150 tot 200 uur.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.