Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Politie

Twee voorbijgangers komen agent te hulp bij aanhouding twee agressieve vrouwen in Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL - Op de Europalaan in Kaatsheuvel zijn twee vrouwen ui Sprang-Capelle, 17 en 47 jaar oud, opgepakt omdat ze na een boete een agent uitscholden en hem trapten. De agent moest zijn wapenstok gebruiken om de situatie onder controle te houden, maar kon de vrouwen pas aanhouden toen er twee voorbijgangers hem te hulp kwamen. 

De vrouwen protesteerden tegen een boete die ze kregen omdat ze hun gordel niet om hadden. De 17-jarige vrouw schold hierom de agent uit. Toen hij haar daarom probeerde aan te houden, begon ze hem te slaan en te trappen. Daarop besloot de 47-jarige vrouw er ook tussen te springen. De agent trok daarop zijn wapenstok. 

Twee voorbijgangers zagen dat de agent het moeilijk had en kwamen hem te hulp. Door de assistentie van de mannen konden de vrouwen worden aangehouden. De agent is nog op zoek naar de mannen die hem te hulp schoten, om ze te bedanken.  De vrouwen zijn naar de politiecel gebracht voor verder verhoor. 

  1. Automarkt in handen grote dealers; Van Mossel de grootste

    Automarkt in handen grote dealers; Van Mossel de grootste

    WAALWIJK - De marktpositie van de grootste autodealers in Nederland, waarvan Van Mossel Automotive Groep in Waalwijk inmiddels de grooste is, werd in 2018 opnieuw sterker. Dat stelt het Leidse onderzoeksbureau Aumacon in het jaarlijkse onderzoek naar de honderd grootste dealerholdings van Nederland. De tien allergrootste holdings namen vorig jaar bijna 33 procent van de totale autoverkoop voor hun rekening. Voor de circa 300 kleinere autodealers in het hele land resteren de kruimels.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.