Volledig scherm
PREMIUM
Kapotte ruit bij aanhouding door arrestatieteam in Cromvoirt © Bart Meesters

Tweetal dat met datingapps slachtoffers afperste was gevaarlijk: politie moest schieten in Cromvoirt

CROMVOIRT - Het tweetal uit Tilburg en Kaatsheuvel dat met datingapps slachtoffers maakte was mogelijk vuurwapengevaarlijk, waardoor de politie koos om te schieten bij de achtervolging woensdagmiddag in Cromvoirt. Dat laat wijkagent Marcel de Rouw donderdagavond weten. De politie verdenkt de mannen van het afpersen van meerdere slachtoffers in de afgelopen maanden.

Om het mogelijk vuurwapengevaarlijke tweetal aan te kunnen houden werd een arrestatieteam van de politie ingezet. De mannen, een een 18-jarige Tilburger en een 19-jarige man uit Kaatsheuvel, reden op de Loverensestraat in Cromvoirt, maar wilden niet stoppen voor de politie. 

  1. Respect voor het besluit van Bert Schellekens tijdens afscheid van de raad

    Respect voor het besluit van Bert Schelle­kens tijdens afscheid van de raad

    GOIRLE - Als een ‘Alice in Wonderland’ had Bert Schellekens zijn eerste tijd als wethouder in Goirle ervaren. Na 1 jaar en negen maanden moest hij toegeven niet in dat land thuis te horen. ,,Al je enthousiasme ten spijt", zo zwaaide burgemeester Mark van Stappershoef Schellekens dinsdagavond uit. Schellekens zelf keek toch in tevredenheid terug. ,,Hoewel ik er wel verschrikkelijk van baal dit besluit te moeten nemen.”

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.