In Udenhout, bij kasteel Strijhoef werd het nieuw Udenhouts bier gepresenteerd. Stefan Ammerlaan (links) reikt het eerste vaatje uit aan Wilma de Jong, de nieuwe voorzitter van de dorpsraad. Koen Verbunt, naast De Jong, is de andere initiatiefnemer.
Volledig scherm
In Udenhout, bij kasteel Strijhoef werd het nieuw Udenhouts bier gepresenteerd. Stefan Ammerlaan (links) reikt het eerste vaatje uit aan Wilma de Jong, de nieuwe voorzitter van de dorpsraad. Koen Verbunt, naast De Jong, is de andere initiatiefnemer. © Pix4Profs / Jules van Iperen

Udenhouts Blond: nog net geen water uit de Zandleij, maar verder alles uit de buurt

UDENHOUT - Udenhouts Blond heet het speciaal bier, dat Stefan Ammerlaan en Koen Verbunt presenteerden op kasteel De Strijdhoef. En als het aan de twee ligt, is dat zeker niet het laatste Udenhoutse streekbier dat er gaat komen. Onder meer eentje met honing. 

  1. Mooie graffiti maakt passanten blij, huurders blij, verhuurder blij, iedereen blij. Iedereen, behalve de architect
    PREMIUM

    Mooie graffiti maakt passanten blij, huurders blij, verhuurder blij, iedereen blij. Iedereen, behalve de architect

    Dat is nou leuk. Dacht ik vorige week. We waren in een Frans dorp, zaten naast een vakantiehuis dat Villa Van Gogh heette, en op de muur van dat pand waren vrolijke zonnebloemen geschilderd. Wij blij, passanten blij, huurders blij, verhuurder blij, iedereen blij. Behalve misschien degene die het huis ooit ontworpen had, maar ja, zo was de algemene mening: die hoeft daar niet te wonen. Die loopt daar zelfs nooit meer langs.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.