Volledig scherm
PREMIUM
De 'beursvloer' van het nieuwe MindLabs-gebouw: open ruimte voor expositie, debat en ontmoeting voor de deelnemende partners. © Ector Hoogstad Architecten

Uitgeverij Zwijsen: meedoen in MindLabs is echt onze toekomst

TILBURG - ,,Dit is echt onze toekomst.” Directeur Ludo Stroobants van educatieve uitgeverij Zwijsen is er duidelijk over: het bedrijf ‘stapt met beide benen’ in MindLabs. ,,We zijn niet voor vijf jaar op deze rijdende trein gesprongen, maar voor de lange termijn.”

In het najaar van 2021 gaat Zwijsen met alle 120 medewerkers over naar de nieuwbouw van MindLabs, het samenwerkingsverband van bedrijven en kennisinstellingen dat met behulp van onder meer kunstmatige intelligentie innovaties wil brengen in de Tilburgse en Brabantse bedrijvigheid.

  1. Belastingdienst int duizenden euro's bij verkeerscontrole in Tilburg, motorrijder gaat door het lint

    Belasting­dienst int duizenden euro's bij verkeers­con­tro­le in Tilburg, motorrij­der gaat door het lint

    TILBURG - Bij een verkeerscontrole op Ringbaan Zuid in Tilburg heeft de Belastingdienst dinsdag twaalf auto's in beslag genomen en circa 10.000 euro geïnd. Eén automobilist kreeg een naheffing op de Belasting op Personenauto's en Motorrijwielen van 30.000 euro. Zijn voertuig was voorzien van een zogenoemd grijs kenteken, echter was de constructie van het voertuig aangepast. De automobilist had hiervoor al een keer eerder een stevige naheffing gehad.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.