Hilal Makhoukhi bij een presentatie van zijn uitzendbureau CurrentWerkt.
Volledig scherm
PREMIUM
Hilal Makhoukhi bij een presentatie van zijn uitzendbureau CurrentWerkt. © Privé-archief

Uitzendbureau ex-bajesklanten start in Tilburg

TILBURG - Het kantoortje aan de Spoorlaan heeft nog geen tafels en stoelen, en toch zijn de eerste twee werkzoekenden al aan de slag. In Tilburg is het uitzendbureau CurrentWerkt van start gegaan. Specialiteit: het vinden van een baan voor ex-gedetineerden.

Na Arnhem, Rotterdam en Almelo is Tilburg de vierde stad in het land waar het bureau neerstrijkt. ,,Ik denk dat we in deze regio de komende tijd honderd tot honderdvijftig mensen kunnen plaatsen”, zegt eigenaar Hilal Makhoukhi. ,,Waar ik dat op baseer? Op de contacten met bedrijven die we al hebben en aan het opbouwen zijn. Er is veel welwillendheid. En natuurlijk is momenteel de vraag naar personeel ook groot.” Zeker in de bouw kunnen zijn cliënten goed terecht, de installatie van zonnepanelen is een populair werkterrein.

  1. Extra geld voor natuur in Hilvarenbeek, tegenstanders staken de strijd tegen bomenkap voor N395

    Extra geld voor natuur in Hilvaren­beek, tegenstan­ders staken de strijd tegen bomenkap voor N395

    HILVARENBEEK - Het verzet tegen de kap van 76 inlandse eiken om de provinciale weg N395 te kunnen reconstrueren is gestaakt. De provincie stelt 235.000 euro extra beschikbaar voor compensatie van de bomen die gekapt moeten worden. Het B-team, Vereniging Natuur en Milieu Hilvarenbeek (VNMH) en dorpscoöperatie Wij-wel trekken een rechtszaak in na deze en andere toezeggingen door de provincie.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.