Normaal de lobby van Hostel Roots, in de weekenden voortaan een restaurant. Zo werken Hostel Roots en De Burgerij samen om de coronadagen door te komen. Jaap van Corven (gestreept shirt) legt uit wat er wordt gegeten.
Volledig scherm
Normaal de lobby van Hostel Roots, in de weekenden voortaan een restaurant. Zo werken Hostel Roots en De Burgerij samen om de coronadagen door te komen. Jaap van Corven (gestreept shirt) legt uit wat er wordt gegeten. © Jan van Eijndhoven

Van disco-ontbijtclub, soepbar tot ‘restaurant over de vloer’: Tilburgse horeca creatief met corona

Ma 12 okt: Van een disco-ontbijtclub, soepbar tot ‘vroeg pieken’. In de Tilburgse horeca wordt weer creatief een draai gegeven aan de corona-regels. ,,Je kunt de helft van je personeel naar huis sturen of iets verzinnen.”

  1. Er zijn hakenkruizen en Jodensterren verkocht: waar ligt de grens op de ‘Nazibeurs’?
    PREMIUM

    Er zijn hakenkrui­zen en Jodenster­ren verkocht: waar ligt de grens op de ‘Nazibeurs’?

    TILBURG - Nadat er een gedragen Jodenster werd verkocht op ‘zijn’ beurs, deden Joodse organisaties aangifte tegen Tilburger Gaston Vrolings. De organisator en eigenaar van een webwinkel vol spullen uit de Tweede Wereldoorlog heeft echter geen kwaad in zin, zegt de historicus zelf. Een gesprek over de fascinatie voor nazi-Duitsland en wat er wel en niet kan op de ‘Nazibeurs’. ,,Noem het alsjeblieft niet zo. Verschrikkelijke term.”

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.