Volledig scherm
Een optreden vorig jaar bij Ruby's in het Tilburgse centrum. © Jostijn Ligtvoet Fotografie

Van Hazes, Anouk tot Bowie: coverfestival Tribute Around Town terug in Tilburg

TILBURG - Vanwege het succes van vorig jaar strijkt coverfestival Tribute Around Town dit jaar weer in Tilburg neer.  Op de woensdagavond voor Hemelvaart (29 mei) spelen 18 tribute bands en acts op 18 verschillende binnenlocaties in het Tilburgse stadshart. 

Een greep uit het aanbod: The Beatles, Rolling Stones, Elvis, Pearl Jam, David Bowie, Andre Hazes en Anouk. Het evenement heet Tribute Around Town en komt uit de koker van Jerry Kepers, de eigenaar van Tributeworld en voormalig uitbater van café Extase. Kepers stopte met het café om zich volledig op zijn boekings- en evenementenbureau te focussen.

Volledig scherm
Tribute Around Town © Tribute Around Town

Tribute Around Town is een jaarlijks terugkerend evenement geworden. De pilot was vorig jaar in Tilburg en dat pakte goed uit. Daarna trok het evenement naar andere plekken in het land. Van Den Bosch, Roermond tot Eindhoven. 

Dit jaar is het programma uitgebreid met zes bands. De avond start om 20.00 uur bij Het Wapen van Tilburg en eindigt om 1.30 uur bij de Heuvel Gallery. Daar is een afterparty met drie speciale gasten. 

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.