Joris van Grinsven (69) keerde samen met zijn hond Truffel terug naar Oisterwijk, het dorp van zijn jeugd dat als decor dient voor zijn literair debuut.
Volledig scherm
PREMIUM
Joris van Grinsven (69) keerde samen met zijn hond Truffel terug naar Oisterwijk, het dorp van zijn jeugd dat als decor dient voor zijn literair debuut. © Joyce van Belkom/Pix4Profs

Van kasteelheer in Frankrijk naar schrijver in Oisterwijk: ‘Hier ga ik dood’

OISTERWIJK - Met Het Roze Huisje tekent Joris van Grinsven voor zijn literair debuut. Vorige maand verkocht de 69-jarige zijn kasteel in Frankrijk om terug te kunnen keren naar Oisterwijk, het dorp van zijn jeugd. Dat dient tevens als decor voor zijn boek.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.