Sound of Light is een 25 meter lange tunnel waar mensen doorheen kunnen wandelen. Bovenop de tunnel is een geavanceerde camera die lucht en zonlicht omzet in geluiden.
Volledig scherm
PREMIUM
Sound of Light is een 25 meter lange tunnel waar mensen doorheen kunnen wandelen. Bovenop de tunnel is een geavanceerde camera die lucht en zonlicht omzet in geluiden. © Plastique Fantastique

Van rijdende periscoop tot gigantische opblaasbare tunnel: Kaapstad neemt Tilburgse binnenstad weer over

TILBURG - Het moet weer een feest voor de zintuigen worden, de Tilburgse kunstmanifestatie Kaapstad keert 13, 14 en 15 augustus op ‘volle sterkte’ terug in de binnenstad. Met onder meer een rijdende periscoop, de opblaasbare tunnel ‘Sound of Light’ en een stuk niemandsland op het Willemsplein. 

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.