Bij de Stadsbrouwerij hebben ze de handen vol aan het opkalefateren van de oude ‘partyboot’. Roest wordt weggehaald en gaten dichtgelast tijdens een grootscheepse renovatie.
Volledig scherm
Bij de Stadsbrouwerij hebben ze de handen vol aan het opkalefateren van de oude ‘partyboot’. Roest wordt weggehaald en gaten dichtgelast tijdens een grootscheepse renovatie. © Jan van Eijndhoven

Veel licht, drijvend terras: partyboot De Albatros vaart eind dit jaar een nieuwe koers

Di 30 juni: Partyboot De Albatros bestaat niet meer. Het bruin café op het water in de Tilburgse Piushaven is verdwenen, de boot tot op het geraamte gestript. Eind dit jaar breekt er een nieuw leven aan in dienst van de naastgelegen Stadsbrouwerij 013.  ,,Een wonder dat ‘ie nog dreef.”

  1. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

    Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

    Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.