Volledig scherm
Botsing op de Ringbaan in Tilburg © Toby de Kort/De Kort Media

Veel schade na kop-staart-botsing op Ringbaan Tilburg

TILBURG - Op de Ringbaan-Zuid in Tilburg vond vrijdagmiddag een kop-staart-botsing plaats. Daarbij raakte een automobilist gewond. De schade aan beide voertuigen is groot.

Het ongeluk gebeurde rond 14.00 uur bij een stoplicht op de kruising met de Broekhovenseweg. Een automobilist zag zijn voorganger over het hoofd. De bestuurster van de voorste auto is met de ambulance mee naar het ziekenhuis. De andere bestuurder liep lichte verwondingen op en hoefde na een controle door het medisch personeel niet mee met de ambulance. 

De schade aan de auto’s is dusdanig ernstig dat ze beiden af moeten worden afgesleept. Het verkeer op de Ringbaan heeft enige tijd overlast gehad.

Volledig scherm
Botsing op de Ringbaan in Tilburg © Toby de Kort/De Kort Media
Volledig scherm
Botsing op de Ringbaan in Tilburg © Toby de Kort/De Kort Media
  1. Betogers leggen vliegveld Barcelona plat: ‘We konden niet eens in de buurt komen’

    Betogers leggen vliegveld Barcelona plat: ‘We konden niet eens in de buurt komen’

    TILBURG/BEGUR - De uitspraak van het Spaanse Hooggerechtshof leidde maandag tot hevige protesten in Spanje. Betogers hebben de wegen naar het Internationale vliegveld El Prat in Barcelona platgelegd en inmiddels zijn duizenden betogers onderweg naar het het Madrileense vliegveld Barajas-Adolfo Suárez om hetzelfde te doen. Boy Hulsteijn wilde na een reünie met zijn Brabantse familie aan de Costa Brava maandagavond terug naar Amsterdam, maar dit werd hem onmogelijk gemaakt. ,,We dachten dat het wel mee zou vallen, maar de hele pleuris is ontketend.”

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.