Een eerste impressie van het nieuwe Koningsplein, kijkend in zuidelijke richting. Links is nog een pilaar zichtbaar van Stadskantoor 2 (oude bieb) dat momenteel wordt verbouwd. Rechts de bestaande constructie die in aangepaste vorm behouden blijft.
Volledig scherm
PREMIUM
Een eerste impressie van het nieuwe Koningsplein, kijkend in zuidelijke richting. Links is nog een pilaar zichtbaar van Stadskantoor 2 (oude bieb) dat momenteel wordt verbouwd. Rechts de bestaande constructie die in aangepaste vorm behouden blijft. © Gemeente Tilburg

Veel sociale huurwoningen op ‘nieuw’ Koningsplein, aanpak Stadsforum versneld

TILBURG - Twee wooncomplexen met in totaal 367 woningen, een gastenhuis voor dementerende ouderen, een park en een doorsteek voor voetgangers naar de Piushaven via de Koopvaardijstraat. Het zijn de opvallendste elementen van het nieuwe Koningsplein, dat na de grondige herinrichting Koningswei gaat heten.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.