Arnoud Derks moet afwachten of er misschien een zonnepark of een bedrijventerrein achter zijn huis en restaurant De 2 Bourgondiërs komt. ,,Het is kiezen tussen twee kwaden.”
Volledig scherm
PREMIUM
Arnoud Derks moet afwachten of er misschien een zonnepark of een bedrijventerrein achter zijn huis en restaurant De 2 Bourgondiërs komt. ,,Het is kiezen tussen twee kwaden.” © Pix4Profs / Jan Stads

‘Veld vol spiegels of een blokkendoos’ is allebei een schrikbeeld voor restaurant De 2 Bourgondiërs

HILVARENBEEK - Komt er nu een zonnepark of een bedrijventerrein aan de Tilburgseweg vlak achter restaurant De 2 Bourgondiërs in Hilvarenbeek? Er is veel onduidelijk over het gebied. Voor restauranthouder Arnoud Derks zijn alle twee de opties in elk geval een schrikbeeld. ,,Een veld vol spiegels of een blokkendoos: het is kiezen tussen twee kwaden voor ons.”

  1. Omstreden proefschrift over salafisme: hoogleraar en universiteit Tilburg zetten punt achter de zaak
    PREMIUM

    Omstreden proef­schrift over salafisme: hoogleraar en universi­teit Tilburg zetten punt achter de zaak

    TILBURG - Het was een omstreden proefschrift, dat de nodige media-aandacht trok. Maar nu, drie jaar later, lijken hoogleraar Ruben Gowricharn en de Tilburg University een streep te zetten onder de zaak over salafistische clubs in Nederland. Gowricharn ‘erkent de kritiek’ van de universiteit, terwijl de universiteit aangeeft dat er ‘geen sprake is van een schending van de wetenschappelijke integriteit’.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.