Volledig scherm
Het Brabants Dagblad is op zoek naar Vierdaagsedeelnemers uit de regio. © Bert Beelen

Vierdaagsewandelaars uit de regio gezocht

OPROEPTILBURG - In Nijmegen begint op dinsdag 17 juli de 102de editie van de Vierdaagse. De afgelopen jaren deden honderden Brabanders mee. 

De inschrijving is inmiddels gesloten. Maar liefst 51.130 mensen hebben zich aangemeld om vier dagen lang 30, 40 of 50 kilometer te wandelen. Omdat de organisatie een limiet heeft van 47.000 wandelaars, zijn de beschikbare startbewijzen door loting toegewezen.

Tilburg en de regio

Het Brabants Dagblad is op zoek naar wandelaars uit Tilburg en omstreken, die voor een goed doel lopen, een jubileumeditie beleven of juist voor het eerst mee wandelen. Ook zoeken we wandelaars uit de regio Loon op Zand, Goirle, Hilvarenbeek, Oisterwijk, Dongen, Alphen-Chaam, Gilze en Rijen, Reusel-De Mierden en Oirschot, die meedoen aan het wandelevenement en hierover willen vertellen. 

Doet u mee of wilt u een wandelaar aanmelden? Heeft u bijzondere herinneringen, leuke anekdotes of loopt u al jaren mee en wilt u daarover vertellen? Stuur voor uiterlijk woensdag 11 juli een bericht naar het e-mailadres redactie.tilburg@bd.nl. Vermeld uw naam, contactgegevens en de reden waarom u meeloopt.

UPDATE: uit deze oproep is dit artikel ontstaan. Iedereen bedankt voor het reageren, nieuwe reacties zijn niet meer nodig.

  1. Poppodium 013 bestaat 20 jaar: twintig feiten op een rij
    Foto's+video

    Poppodium 013 bestaat 20 jaar: twintig feiten op een rij

    TILBURG - Precies twintig jaar geleden opende Poppodium 013 de deuren. Het grootste poppodium van Nederland en dat in hartje Tilburg. Voor die tijd was dat nog uniek, want het was het eerste nieuwe gebouw voor popmuziek in het stadscentrum en het zette een voorbeeld neer voor andere poppodia. Een nieuwbouwgolf aan professionele poppodia in andere delen van het land volgde. Maar weet je ook waar die cd's aan de buitenkant van het gebouw voor staan? En hoeveel mensen er na de heropening van 2015 nu in passen? Twintig feiten over 013 op een rij:

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.