Hij flikt het weer, de charismatische Iraanse ijsverkoper van de Piushaven. Voor het derde jaar op een rij zet de Tilburger een kerstdiner op voor mensen die het minder hebben.
Volledig scherm
Hij flikt het weer, de charismatische Iraanse ijsverkoper van de Piushaven. Voor het derde jaar op een rij zet de Tilburger een kerstdiner op voor mensen die het minder hebben. © Jan van Eijndhoven

Vittorio wás een eenzame vluchteling, nu helpt hij 150 Tilburgers aan (luxe) kerstdiner: ‘Ik weet hoe het voelt’

Za 30 nov: Als 25-jarige Iraanse vluchteling, net in Nederland, zwierf hij met kerst over straat. Door de ramen zag hij mensen samen aan tafel. ,,Het lege, eenzame gevoel dat je dan krijgt...” Daarom zet Vittorio Desikan nu een veelomvattend én luxe kerstdiner op voor 150 eenzame mensen in Tilburg. 

 1. Gigantische operatie ETZ: nieuwbouw voor alle spoedzorg, verpleegbedden en grote parkeergarage
  PREMIUM
  Video

  Giganti­sche operatie ETZ: nieuwbouw voor alle spoedzorg, verpleeg­bed­den en grote parkeerga­ra­ge

  TILBURG - Het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg staat aan de vooravond van een enorme uitbreiding. Het gaat zijn spoedzorg concentreren in een nieuwbouw bij locatie ETZ Elisabeth. Ook alle verpleegafdelingen - waar patiënten overnachten - komen op deze plek, evenals een nieuwe parkeergarage. De bouw start in 2022, ingebruikname is in 2025. Het is de opmaat naar een volledig nieuw ziekenhuis.
 2. Gezocht: Brabantse boeren voor commerciële hennepteelt. Vee eruit, wiet erin!
  PREMIUM

  Gezocht: Brabantse boeren voor commer­ciële hennep­teelt. Vee eruit, wiet erin!

  TILBURG - ‘Vee eruit, wietplanten erin’. Het zal Zjef Naaijkens niet zijn die de actuele problematiek van Brabantse boeren creatief koppelt aan commerciële hennepteelt. Hij, ooit boegbeeld van muziekgroep De Veulpoepers, speelt immers graag de rol van nar. Maar Naaijkens meent het serieus: hij wil landelijk als wietkweker aan de bak. In de rol van aanvoerder van een ouderwetse boerencoöperatie.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.