Volledig scherm
PREMIUM
Speelster Suzanne van den Einden is ambassadeur van het internationale toernooi voor G-damesvoetbal dat haar club SVG in mei 2019 organiseert. © Beeld Werkt

Voetbalclub SVG in Tilburg verwelkomt olympische vlam voor dames G-voetbal

TILBURG -  Voetbalclub SVG heeft een grote ambitie: een G-team voor dames oprichten. Het zou mooi zijn als dat er in mei staat. Dan houdt de Tilburgse club op uitnodiging van de UEFA een groot internationaal G-dames toernooi. Ook een unicum in Nederland.

Suzanne van den Einden neemt een aanloop en trapt. Bam, de rode bal vliegt richting de fotograaf. Foto geslaagd. Die bal is bijzonder. Bij voetbalvereniging SVG zijn ze er zuinig op. Het is de Special Olympics bal, gekregen tijdens een internationaal toernooi in Luxemburg, voorzien van handtekeningen van de spelers van Arizona.

  1. Drankenhandel geraffineerd voor half miljoen opgelicht: Dongenaar hangt 2,5 jaar cel boven het hoofd
    PREMIUM

    Drankenhan­del geraffi­neerd voor half miljoen opgelicht: Dongenaar hangt 2,5 jaar cel boven het hoofd

    Horecagroothandel De Monnik uit Oldenzaal werd op geraffineerde wijze opgelicht: met een fout rekeningnummer, een zogenaamde aandelenverkoop en de aankoop van kilo's goud. Op die manier gingen Benjo K. (44) uit Erica en Nicolaas S. (51) uit Dongen er volgens justitie met 468.000 euro vandoor. Tegen de mannen werd vrijdag twee en tweeënhalf jaar cel geëist. De Dongense vrouw van S. (52) hoorde vier weken tegen zich eisen.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.