Het Stuiterbal viert een jubileum dit jaar: het is de tiende editie.
Volledig scherm
Het Stuiterbal viert een jubileum dit jaar: het is de tiende editie. © Pixs4profs/Joris Knapen

Volle bak voor het verjaarsfeestje van Het Stuiterbal

HAGHORST - Het was een jubileumfeestje voor Het Stuiterbal in Haghorst en het werd maandag een zo goed als uitverkocht verjaarsfeestje. De kaartverkoop werd onbedoeld geholpen door het afgelasten van het Karnaval Festival in Moergestel. 

De kaartverkoop kreeg vlak voordat het dance- en carnavalsfeest in Haghorst van start ging maandagmiddag nog even een boost. Hoewel kleiner van opzet, bood Het Stuiterbal blijkbaar een alternatief voor het gemiste Karnaval Festival. In Haghorst weten ze overigens hoe dat voelt. Daar moest Het Stuiterbal vier jaar geleden op het laatste moment worden afgelast vanwege het noodweer. In totaal reisden maandag 3500 liefhebbers van dance en feestmuziek af naar Haghorst voor de 10e editie. 

De wind was grotendeels gaan liggen, maar toch heeft de organisatie nog extra werk gehad aan de herfstachtige buien. ,,Onze bezoekers staan allemaal droog, alles is in tenten. We hebben de laatste dagen nog wel heel veel water weg moeten pompen en slootjes moeten graven om de regen af te voeren", aldus Christ van Dorst van Het Stuiterbal. 

Zoals gezegd, was daar binnen verder niets van te merken. Daar trapje dj Zany af voor de liefhebbers van hardstyle. Voor de hossers was CV de Dronkedaorissen en Johnny Purple onder meer beschikbaar. Het feest is 's middags begonnen en sluit nog voor middernacht af.  

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.