Volledig scherm
Autobrand in Tilburg © Jack Brekelmans - Persburo BMS

Voorbijganger blust autobrand in Tilburg, vuur mogelijk aangestoken

TILBURG - Een alerte voorbijganger heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een autobrand geblust op een parkeerplaats aan de Hoffmannlaan in Tilburg-Noord. Het vuur was mogelijk aangestoken. De politie doet onderzoek.

Zodra de voorbijganger het vuur ontdekte, haalde hij zijn poederblusser uit zijn eigen auto. Dat gebeurde rond 2.45 uur. Nadat de man de zijn poederblusser had leeggespoten, alarmeerde hij de hulpdiensten.

De wagen raakte desondanks zwaar beschadigd. Het vermoeden bestaat dat het voertuig in brand is gestoken met behulp van een vloeibare brandstof. Een bergingsbedrijf heeft de auto getakeld en afgevoerd.

Volledig scherm
Autobrand in Tilburg © Jack Brekelmans - Persburo BMS
Volledig scherm
Autobrand in Tilburg © Jack Brekelmans - Persburo BMS
  1. Ongeduldige automobiliste rijdt organisator Ronde van de Korvel aan in Tilburg, organisatie overweegt aangifte
    PREMIUM

    Ongeduldi­ge automobi­lis­te rijdt organisa­tor Ronde van de Korvel aan in Tilburg, organisa­tie overweegt aangifte

    TILBURG - Zwaar. Dat waren de drie ronden op de Swapfiets, een nieuw onderdeel van de Ronde van Korvel in Tilburg. Wethouder Rolph Dols mocht de startbel luiden en de prijzen uitreiken. Zondag werd het evenement, dat jaren stilgelegen heeft, voor de derde keer gehouden. Het verliep echter niet zonder incidenten: organisator Peerke Hessels werd aangereden door een ongeduldige automobilist.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.