Huisarts Jan Smulders.
Volledig scherm
PREMIUM
Huisarts Jan Smulders. © Privé

Vragen over corona? Huisarts Jan Smulders beantwoordt ze op Instagram en Facebook

TILBURG - De filmpjes van de Tilburgse huisarts Jan Smulders blijken een schot in de roos: op Facebook en Instagram beantwoordt hij dagelijks vragen over het coronavirus. Voor iedereen en in heldere taal. Een ‘rol’ die bij toeval op zijn pad kwam.

Aan een bureau in zijn studeerkamertje - niet in de dokterspraktijk - beantwoordt huisarts Jan Smulders via zijn mobieltje vragen van kijkers op Facebook en Instagram (@dokterjansmulders). Hij legt nog even uit wat het coronavirus eigenlijk is. Waar COVID-19 voor staat: coronavirus infectious disease, het jaar 2019. Waarom afstand houden zo belangrijk is. Kijkers kunnen vragen stellen. De uitzendingen zijn enorm populair. Het aantal vragen is zo groot dat hij ze sinds deze week per categorie behandelt.

  1. Als je niet in je eentje een monumentale villa kan kopen, neem je toch een deel? In Tilburg ligt die kans er
    PREMIUM

    Als je niet in je eentje een monumenta­le villa kan kopen, neem je toch een deel? In Tilburg ligt die kans er

    TILBURG - Stel: je kickt op marmeren vloeren en schouwen. Je wordt warm van kozijnen met rijke kuiven en meerkleurig gedecoreerde deuren. Friezen langs het plafond met grotesken en dolfijnen en lambrisering met guirlandes maken je dolenthousiast. Kortom, barok is helemaal je ding. Hollen dan naar Koningshoeven, de straat in Tilburg waar de villa te koop staat die dat allemaal heeft.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.