Shaya Pourmirza in het trappenhuis van Building Blocks.
Volledig scherm
PREMIUM
Shaya Pourmirza in het trappenhuis van Building Blocks. © Beeld Werkt

Vrije dagen bepaal je bij Building Blocks zelf, het maakt het werken leuker

TILBURG - Vraag aan Shaya Pourmirza hoeveel vrije dagen hij vorig jaar opnam, en hij antwoordt: nul. Vraag je hem hoeveel dagen hij vrij van zijn werk was, dan fronst hij zijn wenkbrauwen, puft en zegt dan: ,,Ik weet echt niet of het er twintig of vijftig waren. Nou..., ik heb best wat gereisd. Meer dan dertig toch wel denk ik.”

Quote

Vrijheid is een van de vier pijlers onder ons bedrijf

Merwin de Jongh, Mede-oprichter/eigenaar Building Blocks

Zo gaat het er aan toe bij Building Blocks, succesvol data-sciencebedrijf in Tilburg (met tweede kantoor in Amsterdam). Pourmirza (29) is er een van de veertig werknemers. Aan het bijhouden van vakantiedagen doen ze daar niet. Iedereen bepaalt zelf waar, wanneer en waaraan hij werkt. Vrijheid, blijheid - als het past binnen de doelen natuurlijk.

  1. Als je niet in je eentje een monumentale villa kan kopen, neem je toch een deel? In Tilburg ligt die kans er
    PREMIUM

    Als je niet in je eentje een monumenta­le villa kan kopen, neem je toch een deel? In Tilburg ligt die kans er

    TILBURG - Stel: je kickt op marmeren vloeren en schouwen. Je wordt warm van kozijnen met rijke kuiven en meerkleurig gedecoreerde deuren. Friezen langs het plafond met grotesken en dolfijnen en lambrisering met guirlandes maken je dolenthousiast. Kortom, barok is helemaal je ding. Hollen dan naar Koningshoeven, de straat in Tilburg waar de villa te koop staat die dat allemaal heeft.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.