Het pand Vrijthof 1 was ooit een café-winkel van Th. Kemps, de ANWB Wielerclub Velocitas was hier ‘thuis’. Rechts een van de dorpspompen. Links de Gelderstraat. De oorspronkelijke naam van het huis was De Ossekop. Op 1 november 1960 werd de Boerenleenbank de nieuwe eigenaar. Het pand werd gesloopt om plaats te maken voor een modern bankgebouw.
Volledig scherm
PREMIUM
Het pand Vrijthof 1 was ooit een café-winkel van Th. Kemps, de ANWB Wielerclub Velocitas was hier ‘thuis’. Rechts een van de dorpspompen. Links de Gelderstraat. De oorspronkelijke naam van het huis was De Ossekop. Op 1 november 1960 werd de Boerenleenbank de nieuwe eigenaar. Het pand werd gesloopt om plaats te maken voor een modern bankgebouw. © Onbekend

Vroegere Rabobankpand aan de Vrijthof in Hilvarenbeek wordt omgebouwd tot luxe woningen

HILVARENBEEK - In het pand dat adres Vrijthof 1 - 3 heeft in Hilvarenbeek, komen zeven woningen. Daarmee wordt het huidige kantoorpand, dat lange tijd grotendeels door de Rabobank werd gebruikt, in oude luister hersteld. Bouwbedrijf Gebr. Van Gisbergen uit Hooge Mierde hoopt in januari al te kunnen beginnen.

In samenwerking met indebuurt Tilburg