Vrouw op scootmobiel zwaargewond na aanrijding met vuilniswagen in Berkel-Enschot

VideoBERKEL-ENSCHOT - Bij een botsing tussen een scootmobiel en een vuilniswagen op de Generaal Eisenhouwerweg in Berkel-Enschot is vrijdagmiddag een vrouw zwaargewond geraakt. Het ongeluk gebeurde rond 14.00 uur. De vrouw is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. 

Hoe het ongeluk kon gebeuren is niet helemaal duidelijk. Waarschijnlijk heeft de chauffeur van de vuilniswagen de vrouw op haar scootmobiel over het hoofd gezien. Na de aanrijding verleende omstanders direct eerste hulp aan de gewonde vrouw. 

De scootmobiel is zwaar beschadigd door de botsing. De doorgaande weg is helemaal afgesloten vanwege onderzoek. Team Verkeer Zeeland-West-Brabant laat om kwart voor 5 weten dat dat nog enkele uren kan duren. 

Volledig scherm
Ongeval scootmobiel Berkel-Enschot © De Kort Media / Toby de Kort
Volledig scherm
Ongeval scootmobiel Berkel-Enschot © De Kort Media / Toby de Kort
Volledig scherm
Ongeval scootmobiel Berkel-Enschot © De Kort Media/ Toby de Kort
  1. Drankenhandel geraffineerd voor half miljoen opgelicht: Dongenaar hangt 2,5 jaar cel boven het hoofd
    PREMIUM

    Drankenhan­del geraffi­neerd voor half miljoen opgelicht: Dongenaar hangt 2,5 jaar cel boven het hoofd

    Horecagroothandel De Monnik uit Oldenzaal werd op geraffineerde wijze opgelicht: met een fout rekeningnummer, een zogenaamde aandelenverkoop en de aankoop van kilo's goud. Op die manier gingen Benjo K. (44) uit Erica en Nicolaas S. (51) uit Dongen er volgens justitie met 468.000 euro vandoor. Tegen de mannen werd vrijdag twee en tweeënhalf jaar cel geëist. De Dongense vrouw van S. (52) hoorde vier weken tegen zich eisen.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.