Volledig scherm
PREMIUM
Fotografe Marieke Plasier zet voor 'Bijzondere boeren' de familie Fonken op de gevoelige plaat. © BureauDuPro

Wat de Tilburger niet kent en misschien toch gaat eten

UDENHOUT - Als de laatste bladeren zijn gevallen, komt er een tijd waarin we meer binnen zitten en bezig zijn met eten. Duurzaam en lokaal geteelde groente, fruit en vlees zijn 'hot'. Misschien is het wel daarom dat nu zowel een boek als een tijdschrift verschijnt waarin voedselproducenten van om de hoek zich voorstellen aan hun klanten.

De boodschap is duidelijk: mensen uit het Hart van Brabant moeten de boer op om de bieten en kaas, die dichtbij gemaakt worden, te leren kennen en waarderen. Brabant Gastronomische Regio van Europa 2018 brengt in opdracht van Midpoint Brabant het boek ‘Mmm streekproducten uit het Hart van Brabant’ uit. De lancering en boekpresentatie waren maandagmiddag bij boshoeve Sprankenhof in Udenhout.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.

poll

Jordens Peters verdient per direct een plaats in de basisopstelling van Willem II

  • Eens (72%)
  • Oneens (28%)
408 stemmen