Van kluizen tot zoetwaterkwalletjes, je komt het tegen in de Piushaven.  Rene Hornman (links) en Ronald Cornelisse duiken jaarlijks de haven schoon.  ,,Die kluis hebben we aan de politie overgedragen.”
Volledig scherm
PREMIUM
Van kluizen tot zoetwaterkwalletjes, je komt het tegen in de Piushaven. Rene Hornman (links) en Ronald Cornelisse duiken jaarlijks de haven schoon. ,,Die kluis hebben we aan de politie overgedragen.” © Piushaven

Water Piushaven barst van de kluizen, fietsen én leven: ‘Kwalletjes zie je alleen in het zuiverste water’

Piushaven-serieZo 30 aug: Van roestige rommel, een kluis met 'vieze' foto's tot snoekbaars, kwalletjes en paling. Het ligt en leeft allemaal vlak onder het wateroppervlak van de Tilburgse Piushaven. Maar hoe schoon of vies is dat water eigenlijk?

  1. Oud-burgemeester Hilvarenbeek twijfelt aan coronamaatregelen, zijn gemeenteraad is daar niet blij mee

    Oud-burgemees­ter Hilvaren­beek twijfelt aan coronamaat­re­ge­len, zijn gemeente­raad is daar niet blij mee

    HORST AAN DE MAAS - Ryan Palmen, oud-burgemeester van Hilvarenbeek, heeft in zijn nieuwe gemeente voor verwarring gezorgd. Hij trekt in een filmpje de huidige corona-maatregelen zelf in twijfel. Om vervolgens te zeggen dat hij de inwoners moet aanspreken als de regels niet worden gevolgd. ,,Ook hier denken we wel eens: moet dat zo, is dat wel verstandig?”, zegt de burgervader van Horst aan de Maas.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.