Alex Mutsaars op zijn fiets, in zijn boek 'Watertrappen' vertelt hij onder andere hoe hij met een waterfiets van Athene naar Amsterdam voer.
Volledig scherm
PREMIUM
Alex Mutsaars op zijn fiets, in zijn boek 'Watertrappen' vertelt hij onder andere hoe hij met een waterfiets van Athene naar Amsterdam voer. © Binnenvaartcruises

Waterfietser van weleer strijdt tegen plastic soep

TILBURG - Tilburger Alex Mutsaars (50) voer voor het goede doel met een waterfiets van Athene naar Amsterdam, fietste door Zuidoost-Azië, reed met een oude taxi door Afrika en startte zijn eigen bedrijf. Zijn ervaringen, hoogte- en dieptepunten schreef hij op in zijn boek ‘Watertrappen’.

  1. Tilburger raakt terrasbezoeker, bevestigen getuigen en camerabeelden en nóg ontkent de quadrijder
    PREMIUM

    Tilburger raakt terrasbe­zoe­ker, bevestigen getuigen en camerabeel­den en nóg ontkent de quadrijder

    TILBURG/BREDA - Een gewonde vrouw, drie getuigen - onder wie iemand die het kenteken noteert - en camerabeelden waarop te zien is dat een quad zo het terras van Little Italy in Tilburg opvliegt. Toch houdt een 27-jarige Tilburger vol dat hij niets met het incident van doen heeft. ,,Het is hun woord tegen het mijne. Wat kan het zijn dat mensen zoiets op touw zetten? Ik weet het niet, maar ik ben daar niet geweest."

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.