Volledig scherm
De dealer had verschillende soorten drugs en een grote som contant geld bij zich. © Instagram wijkagenten Reeshof

Wiet, xtc en cocaïne: politie pakt drugsdealer op in Tilburg

TILBURG - De politie heeft afgelopen weekend op het Paletplein in Tilburg een drugsdealer opgepakt. In zijn auto troffen agenten een kleine hoeveelheid harddrugs aan, maar op het politiebureau bleek de man meer verdovende middelen bij zich te hebben.

In zijn auto, op het Paletplein, werd de man aangehouden voor het bezit van harddrugs. Toen hij op het hoofdbureau in Tilburg verder gecontroleerd werd, kwam de aap uit de mouw. In zijn broek werd ‘een grote hoeveelheid’ harddrugs gevonden, meldt de politie. ‘Voor de nieuwsgierigen: dit kwam niet uit zijn broekzak’, klinkt het. Ook had de dealer een behoorlijke hoeveelheid contant geld op zak. De man droeg onder meer xtc-pillen, cocaïne en wiet bij zich.

De recherche heeft een proces-verbaal opgemaakt.

  1. ‘Hier is je vrijheid en oppassen, dat is te gemakkelijk’, vindt de raadsman van R.
    PREMIUM

    ‘Hier is je vrijheid en oppassen, dat is te gemakke­lijk’, vindt de raadsman van R.

    TILBURG - Roy R. uit Tilburg had gesmeekt om hulp, van wie dan ook. Nadat hij het huis uit moest, en zijn moeder hem niet hielp aan zijn medicatie, ging het mis. Hij schold twee agenten helemaal verrot. Onder meer. ,,Maar ik geef het je te doen. Zo'n jongen, net 18, zonder inkomen, zonder dak, zonder medicijnen en die moet zich dan toch nog aan de regels houden. Bij Jeugdzorg en Reclassering zijn tekorten en wordt hij niet geholpen. Eigenlijk gênant dat het zo gaat", vindt zijn raadsman.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.