Volledig scherm
PREMIUM
Topdrukte in 2018 in het startvak van de Ten Miles. © Hein Eikenaar

Willem II-Feyenoord tijdens Ten Miles: ‘Dat is hartstikke ongelukkig’

TILBURG - Supportersgroepen van Willem II en de organisatie van de Tilburg Ten Miles balen dat de wedstrijd Willem II - Feyenoord zondag 1 september tegelijkertijd valt met het hardloopevenement. ,,Dit is hartstikke ongelukkig, wij zijn hier niet blij mee", zegt een hoogst verbaasde Henk van Doremalen, directeur van de TTM. 

‘Hallo @WillemII @tilburgtenmiles @gemeentetilburg dit gaat helemaal niet samen gezien het grote aantal Willem II supporters dat hier jaarlijks aan mee doet! Graag verzetten dus!’, laat de onafhankelijke supportersclub van Willem II weten op Twitter. 

  1. Van geraamte tot volledige attractie: de opbouw van de Tilburgse kermis in beeld
    fotoreportage + Video

    Van geraamte tot volledige attractie: de opbouw van de Tilburgse kermis in beeld

    TILBURG - Stukje bij beetje begint de enorme Tilburgse kermis vorm te krijgen. De opbouw is dinsdag om 12 uur van start gegaan en gaat door tot vrijdag. De binnenstad staat tot woensdag 1 augustus in het teken van de 453ste kermis van Tilburg. De geraamtes van de attracties, die steeds hoger worden, trekken veel bekijks. Maar voor wie er pas naartoe gaat als alles af is: hier is de opbouw van het (voor sommigen) hoogtepunt van het jaar in beeld.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.