Volledig scherm
De fans van Willem II maakten er een feest van in de halve finale tegen AZ. © BSR Agency

Willem II-supporters starten inzamelingsactie #samennaardekuip

TILBURG - De ‘werkgroep Bekerfinale’, bestaande uit alle supportersgroeperingen van Willem II, is sinds maandagavond een inzamelingsactie gestart. Het geld dat ze ophalen, willen ze investeren in sfeer en beleving rondom de bekerfinale op 5 mei in de Kuip in Rotterdam.

Nadat Willem II de finale van de KNVB wist te bereiken door in een kolkend Koning Willem II Stadion van AZ te winnen, kwamen verschillende supportersgroeperingen al snel bijeen om de wensen rondom de finale op 5 mei tegen Ajax  te bespreken. Als ‘werkgroep Bekerfinale’ gaan zij er de komende tijd alles aan doen om in samenwerking met Willem II een mooie sfeeractie neer te zetten.

Inzamelingsactie

Om ervoor te zorgen dat bepaalde wensen in vervulling kunnen gaan, is geld nodig. Daarom doet de werkgroep Bekerfinale de oproep om via deze site een vrijblijvende donatie te doen. Dat kan vanaf 5 euro.

De opgehaalde euro’s worden gebruikt om sfeeracties te bekostigen en allerlei andere projecten rondom de finale te ondersteunen die bijdragen aan de sfeer in de Kuip. 

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.