Winkelcentrum Goirle
Volledig scherm
Winkelcentrum Goirle © Jan van Eijndhoven

Winkeliers Goirle vormen één front. Ook boodschappendienst

GOIRLE - Schouder aan schouder. Dat is het motto van winkeliers in Goirle. Ze steunen elkaar in deze zware coronatijden en hebben ook een boodschappendienst in het leven geroepen. 

,,We vormen één front", zegt centrummanager Rob van Amelsfoort. ,,De kappers en schoonheidssalons zijn dicht, sommige zaken gaan een paar dagen per week open, maar we proberen zo lang mogelijk open te blijven.  Als een personeelslid in een kleine zaak ziek is dan is de winkel noodgedwongen dicht, maar gaat die zo snel mogelijk weer open.”

Food, apotheken en drogisten draaien goed, voor modezaken zijn het zware tijden. Winkeliers bezorgen producten thuis, zo is afgesproken. Dat doen ze zelf of ze schakelen elkaars hulp in. Daar is een speciale app-groep voor in het leven geroepen.

  1. Als je niet in je eentje een monumentale villa kan kopen, neem je toch een deel? In Tilburg ligt die kans er
    PREMIUM

    Als je niet in je eentje een monumenta­le villa kan kopen, neem je toch een deel? In Tilburg ligt die kans er

    TILBURG - Stel: je kickt op marmeren vloeren en schouwen. Je wordt warm van kozijnen met rijke kuiven en meerkleurig gedecoreerde deuren. Friezen langs het plafond met grotesken en dolfijnen en lambrisering met guirlandes maken je dolenthousiast. Kortom, barok is helemaal je ding. Hollen dan naar Koningshoeven, de straat in Tilburg waar de villa te koop staat die dat allemaal heeft.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.