Vogelvlucht van het kloostercomplex van de Zusters van Liefde na de afronding eind 2021. Voor de gevels aan de Kloosterstraat met de te renoveren westvleugel (1), de nieuwe blokken met luxere appartementen (2) en  het hoofdkantoor van Van der Weegen (3). De nieuwe verpleeghuisvleugel, aan de kant van de Oude Dijk (4), is recent opgeleverd.
Volledig scherm
PREMIUM
Vogelvlucht van het kloostercomplex van de Zusters van Liefde na de afronding eind 2021. Voor de gevels aan de Kloosterstraat met de te renoveren westvleugel (1), de nieuwe blokken met luxere appartementen (2) en het hoofdkantoor van Van der Weegen (3). De nieuwe verpleeghuisvleugel, aan de kant van de Oude Dijk (4), is recent opgeleverd. © Van der Weegen Bouwgroep / Shift architecture urbanism

Wonen met zusters van liefde: interesse?

TILBURG - Langzaam maar zeker verkleurt het kloostercomplex van de Zusters van Liefde/Mater Misericordiae: steeds minder zusters, steeds meer ‘leken'. Nieuw aanbod: schitterend woonplekje voor rustige huurders, ook jongere. 

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.