Volledig scherm
PREMIUM
woo hah 2019 uitgeput naar huis © Jan van Eijndhoven

WOO HAH! Festival gedaan, honderden tentjes blijven staan

HILVARENBEEK/TILBURG - De bezoekers van WOO HAH! op de Beekse Bergen zijn naar huis, vele tentjes, stoelen en slaapzakken bleven achter. Natuurlijk, het gebeurt ook bij Best Kept Secret en Lowlands. Maar de jonge hiphopliefhebbers spannen de kroon.

,,Nergens blijft zoveel achter na een festival als hier. Honderden tenten zijn blijven staan”, zegt WOO HAH! bezoeker Elja Vlugt (22) uit Amsterdam. ,,Ik ga naar veel festivals, ook naar Dour in België, maar blijft zoveel liggen. Ook slaapzakken en matjes. Dat is luiheid.” Zelf neemt hij zijn tent met de trein mee naar huis. Dat doet Remko Schmidt (18) uit Mechelen ook. WOO HAH! is zijn eerste festival, maar ook hij verbaast zich over de honderden tenten die andere gasten achterlaten.

  1. Lotte en Niels uit Udenhout zijn ambassadeurs van Redhead Days

    Lotte en Niels uit Udenhout zijn ambassa­deurs van Redhead Days

    TILBURG/UDENHOUT - Redhead Days heeft zo’n honderd roodharige ambassadeurs in de stad. Lotte (5) en Niels (4) Smits uit Udenhout horen tot dat selecte gezelschap. Lotte heeft licht rood haar, met soms een blonde lok, haar broertje Niels heeft feller rood haar. ,,Nee, ik word nooit gepest”, zegt Lotte. ,,Kinderen op school vinden mijn haren mooi, dat zeggen ze vaak.” Lotte heeft posters van Redhead Days op school op het prikbord gehangen en dat trok bekijks.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.