Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Getty Images/iStockphoto

Zesde persoon in Loon op Zand besmet met coronavirus: ‘Gelinkt aan eerdere patiënten’

LOON OP ZAND - In Loon op Zand is opnieuw iemand besmet met het coronavirus. het gaat om iemand die gelinkt is aan de eerdere vijf mensen met het virus in het dorp, zo laat de gemeente weten. 

Het is daarmee het zesde geval van corona in Loon op Zand. Landelijk staat de teller nu op 82, aldus minister Bruins donderdagmiddag. De man of vrouw in Loon op Zand zit in thuisisolatie. De GGD zoekt ondertussen naar de mensen met wie hij of zij in contact is geweest. Als zij klachten hebben, worden zij ook getest op het coronavirus. 

‘Gaat goed’

Volgens burgemeester Hanne van Aart gaat het goed met de patiënten. ‘Natuurlijk voelen wij met iedereen mee die in thuisisolatie zit en onderhouden we regelmatig contact’, zegt ze in een persbericht. ‘Naar omstandigheden gaat het gelukkig goed met hen. We wensen alle betrokkenen een spoedig herstel.’

  1. Als je niet in je eentje een monumentale villa kan kopen, neem je toch een deel? In Tilburg ligt die kans er
    PREMIUM

    Als je niet in je eentje een monumenta­le villa kan kopen, neem je toch een deel? In Tilburg ligt die kans er

    TILBURG - Stel: je kickt op marmeren vloeren en schouwen. Je wordt warm van kozijnen met rijke kuiven en meerkleurig gedecoreerde deuren. Friezen langs het plafond met grotesken en dolfijnen en lambrisering met guirlandes maken je dolenthousiast. Kortom, barok is helemaal je ding. Hollen dan naar Koningshoeven, de straat in Tilburg waar de villa te koop staat die dat allemaal heeft.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.