Volledig scherm
Snelheidscontroles. © Team Verkeer Politie Zeeland-West-Brabant.

171.979 euro aan boetes niet geïnd door politieactie Midden- en West-Brabant

TILBURG - Het Team Verkeer van de politie Zeeland-West-Brabant heeft al voor 171.979 euro aan snelheidsovertredingen geseponeerd. Dat doen zij in het kader van de acties voor een betere cao.

Dat bedrag gaat alleen om de snelheidsovertredingen. Ook boetes voor vele kleine overtredingen werden kwijtgescholden.

Acties

De politie voert al maanden actie voor een betere cao. Daarbij werden verschillende specifieke acties opgezet. Het kwijtschelden van boetes valt onder #GeenCAOGeeNBon. Eerder schakelde de politie haar inzet bij Festival Decibel al terug. Woensdagavond wordt ook actie gevoerd bij de wedstrijd tussen PSV en Bate Borisov.

Onder andere de gemeenten Tilburg, Waalwijk, Loon op Zand, Goirle, Gilze-Rijen, Werkendam Woudrichem en Aalburg vallen onder politie Zeeland-West-Brabant.

 1. ChristenUnie na onrust in Eindhoven en Tilburg: 'Wij kiezen voor de roetveegpiet’

  Christen­Unie na onrust in Eindhoven en Tilburg: 'Wij kiezen voor de roetveeg­piet’

  EINDHOVEN/TILBURG - Als het aan ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers ligt, omarmt Nederland de roetveegpiet. ,,Die heeft alles in zich om de Piet van ons allemaal te worden’', schrijft de voorman van de kleinste coalitiepartij in de Tweede Kamer op Facebook. ,,Deze Piet is de triomf van de polder. Hij heeft z’n roetvegen te danken aan een traditioneel element van het Sinterklaas-verhaal: de schoorsteen.’'
 2. Burgemeester Weterings tevreden over Sinterklaasintocht Tilburg: ‘De juiste keuze gemaakt’
  VIDEO

  Burgemees­ter Weterings tevreden over Sinter­klaas­in­tocht Tilburg: ‘De juiste keuze gemaakt’

  TILBURG - Burgemeester Theo Weterings stelt dat de gemeente Tilburg de juiste keuze heeft gemaakt door de demonstratie tegen Zwarte Piet niet toe te staan langs de route van de Sinterklaasintocht. Hij betreurt het dat een groep tegenstanders de toegestane demonstratie alsnog probeerde te verstoren. ,,Maar je had er niet aan moeten denken als dit incident zich in het centrum langs de route had afgespeeld.”

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.