Volledig scherm
Snelheidscontroles. © Team Verkeer Politie Zeeland-West-Brabant.

171.979 euro aan boetes niet geïnd door politieactie Midden- en West-Brabant

TILBURG - Het Team Verkeer van de politie Zeeland-West-Brabant heeft al voor 171.979 euro aan snelheidsovertredingen geseponeerd. Dat doen zij in het kader van de acties voor een betere cao.

Dat bedrag gaat alleen om de snelheidsovertredingen. Ook boetes voor vele kleine overtredingen werden kwijtgescholden.

Acties

De politie voert al maanden actie voor een betere cao. Daarbij werden verschillende specifieke acties opgezet. Het kwijtschelden van boetes valt onder #GeenCAOGeeNBon. Eerder schakelde de politie haar inzet bij Festival Decibel al terug. Woensdagavond wordt ook actie gevoerd bij de wedstrijd tussen PSV en Bate Borisov.

Onder andere de gemeenten Tilburg, Waalwijk, Loon op Zand, Goirle, Gilze-Rijen, Werkendam Woudrichem en Aalburg vallen onder politie Zeeland-West-Brabant.

  1. Tilburger sprak in geheim af met criminele ‘Netflix-baron’ over duizenden kilo’s cocaïne

    Tilburger sprak in geheim af met criminele ‘Net­flix-ba­ron’ over duizenden kilo’s cocaïne

    TILBURG - Twee Nederlandse drugsverdachten hebben begin dit jaar in een hotel in Córdoba een geheime ontmoeting gehad met de Spaanse drugsbaron José Bugallo, beter bekend als Sito Miñanco. Eén van hen is Martin G., een autohandelaar die oorspronkelijk uit Tilburg komt, weet het Brabants Dagblad. G. en twee andere Brabanders horen volgens de politie bij een criminele Nederlandse bende die op grote schaal drugs verhandelt in Spanje.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.