Volledig scherm
© Jules Vorselaars / JV Media

49-jarige Tilburger neergeschoten in Stokhasselt; dader voortvluchtig

TILBURG *UPDATE 9.00* Een 49-jarige Tilburger is maandagavond in de wijk Stokhasselt neergeschoten. In de Kapelmeesterlaan is de man zwaargewond op de parkeerplaats bij de flat aangetroffen en met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De politie werd om 22.15 uur opgeroepen richting de Kapelmeesterlaan. Een klein half uur daarvoor ging de eerste ambulance al die kant op. De politie gaat er, aan de hand van verschillende getuigenissen, vanuit dat de 49-jarige man is neergeschoten. De recherche startte maandagavond op beide locaties technisch onderzoek. Ook is er een buurtonderzoek gehouden.Over de toestand van de zwaargewonde 49-jarige Tilburger is nog niets bekend.

In september vorig jaar werd er in Stokhasselt ook al iemand neergeschoten.

Twee minuten na de politiemelding voor Stokhasselt, was een traumaheli nodig op de Burgemeester Letschertweg bij de aanrijding van een scooterrijder. De automobilist zou na de aanrijding zijn doorgereden. Beide incidenten hebben volgens de politie niets met elkaar te maken. De scootterrijder, een 40 jarige Tilburger, is zwaargewond geraakt en verkeert in zorgelijke toestand. De politie zoekt de doorrijder.

Volledig scherm
© Jack Brekelmans
Volledig scherm
© John Schouten/PVE
Volledig scherm

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.