Volledig scherm
© Thinkstock

Another Thing of Beauty in Tilburg: betaalbare kunstwerken

TILBURG – Luycks Gallery in Tilburg is dit jaar rond de kerstdagen wederom het decor voor de expositie ‘Things of Beauty’. Hier zijn kwalitatief hoogwaardige en betaalbare kunstwerken van kunstenaars die de galerie vertegenwoordigt te zien.

Nieuw in de galerie is beeldhouwer Sander Goosen, die een aantal grote bronzen en kleinere ijzeren beelden toont in de patio en ‘butcher’s house’. De expositie telt werken van in totaal 26 kunstenaars: Yves Beaumont, Toon Berghahn, Paul Bogaert, Paul Corvers, Marcel Dingemanse, Jan Doms, Henk Duijn, Frans Franssen, Marianne van Hest, Roos Holleman, Rik van Iersel, Hanneke Klinkum, Marjolein Landman, Ivo van Leeuwen, Jeroen de Leijer, Paul Nassenstein, Gijs van Noort, Annette Paulsen, Ernest Potters, Paul van Rijswijk, Rudolf Samohejl, Marieke van der Schaar, Matthias Schaareman, S. Lloyd Trumpstein en Wiel Wiersma.

De feestelijke opening vindt vrijdagavond 9 december van 17.00 uur tot 19.00 uur plaats. ‘Another Thing of Beauty’ loopt tot en met 22 januari. Luycks Gallery is te vinden aan de Nieuwlandstraat 31 in Tilburg. De expositie is van donderdag tot en met zondag geopend. Doordeweeks van 13.00 tot 18.00 uur en in het weekeinde van 13.00 tot 17.00 uur.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.