Volledig scherm
PREMIUM
Ton Cornelissen. © Proshots

Assistent-trainer Kozakken Boys doneert aan mini's SSS na vechtpartij: 'Had me nooit op deze manier mogen ontladen'

WERKENDAM/UDENHOUT - Het jeugdteam SVSSS Mini's-2 uit Udenhout kan binnenkort een mooie donatie tegemoet zien. Het komt voort uit iets minder moois waarin de peetoom van een van de spelertjes een hoofdrol speelde: een opstootje bij de Tweede Divisie-wedstrijd tussen Katwijk en Kozakken Boys van afgelopen zaterdag.

Een van de hoofdrolspelers bij dat incident was namelijk Ton Cornelissen, de assistent-trainer van het Werkendamse Kozakken Boys. Hij kreeg het aan de stok met Katwijk-aanvoerder Robbert Susan toen de bal buiten de lijnen belandde vlakbij de dugout van Kozakken Boys. 

  1. Bewoners Perosiflat staan middernacht opnieuw voor falende elektrische deur: 'WonenBreburg laat ons in de steek'
    Video

    Bewoners Perosiflat staan midder­nacht opnieuw voor falende elektri­sche deur: 'WonenBre­burg laat ons in de steek'

    TILBURG - ,,Dit is schandalig, ik voel me in de steek gelaten door de verhuurder." Dagelijks staan de bewoners van de Perosiflat aan de Perosistraat in Tilburg buiten hun deur, die vaak niet opengaat met hun elektrische sleutel. Saddik Ourahou (30) stond zaterdagnacht om 00.30 uur wéér een half uur voor een dichte deur van de Perosiflat in Tilburg. De elektrische sloten doen het al een half jaar niet goed, maar WonenBreburg lijkt de bewoners niet snel te helpen.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.