Volledig scherm
Beelden van het Metropole Orkest © Heyhoef Backstage

Band met leden Metropole Orkest krijgt vuurdoop in Reeshof

TILBURG - Muzikanten van het Metropole Orkest zijn de formatie Dutch City All Stars gestart. Het allereerste concert van de band is bij Heyhoef Backstage in de Reeshof. De band bestaat uit tien muzikanten en brengt het programma  ‘An Extraordinary Evening Of Blues & Jazz’. 

Het Metropole Orkest afficheert zich als The World’s Leading Pop & Jazz Orchestra. Het Nederlandse orkest, dat sinds 1945 bestaat, is winnaar van drie Grammy Awards. Het Metropole stond op het podium met wereldberoemde artiesten als Ella Fitzgerald, Dizzy Gillespie, Brian Eno, Stan Getz, Bono en Steve Vai. Het orkest staat op grote podia, maar een aantal muzikanten wilde de muziek ook graag naar de kleinere podia brengen. Dutch City All Stars is daar het resultaat van.  

In enkele nummers wordt de band bij Heyhoef Backstage bijgestaan door de Tilburgse zangeres Klaartje van Veen. Haar man Norman Jansen is altviolist bij het Metropole Orkest en speelt in Dutch City All Stars. Het stel woont in Reeshof. 

Het concert bij Heyhoef Backstage is zaterdag 17 februari. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Bewoners Perosiflat staan middernacht opnieuw voor falende elektrische deur: 'WonenBreburg laat ons in de steek'
    Video

    Bewoners Perosiflat staan midder­nacht opnieuw voor falende elektri­sche deur: 'WonenBre­burg laat ons in de steek'

    TILBURG - ,,Dit is schandalig, ik voel me in de steek gelaten door de verhuurder." Dagelijks staan de bewoners van de Perosiflat aan de Perosistraat in Tilburg buiten hun deur, die vaak niet opengaat met hun elektrische sleutel. Saddik Ourahou (30) stond zaterdagnacht om 00.30 uur wéér een half uur voor een dichte deur van de Perosiflat in Tilburg. De elektrische sloten doen het al een half jaar niet goed, maar WonenBreburg lijkt de bewoners niet snel te helpen.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.