Volledig scherm
PREMIUM
Basisschool Berkeloo is de enige van de drie scholen in Berkel-Enschot die geen problemen heeft met ruimte of instroom van leerlingen. © Rudolf Robben

Berkel-Enschotse basisscholen vrezen een aannamestop: 'Dit voelt niet goed'

BERKEL-ENSCHOT - Berkel-Enschot groeit. En dat heeft een opvallend neveneffect: de drie basisscholen die het dorp rijk is, barsten uit hun voegen.

De drie basisscholen in Berkel-Enschot hielden de afgelopen weken hun open dagen voor nieuwe leerlingen. Maar of deze na de zomer terecht kunnen op de Caeciliaschool of Rennevoirt is de vraag: de scholen kampen met ruimtetekort om de leerlingen een plek te kunnen geven. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Na 5 jaar doorbraak in zaak vergismoord Rob Zweekhorst, Tilburgse broer Jan: ‘Lang op deze dag gewacht’

    Na 5 jaar doorbraak in zaak vergis­moord Rob Zweekhorst, Tilburgse broer Jan: ‘Lang op deze dag gewacht’

    TILBURG - Bijna vijf jaar nadat de 44-jarige Rob Zweekhorst op straat werd doodgeschoten is er een doorbraak in het onderzoek. Vanochtend vroeg is een 51-jarige Schiedammer in zijn woning gearresteerd. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de moord, die later een vergissing bleek te zijn. Tilburger Jan Zweekhorst, de broer van het slachtoffer, is overvallen door het nieuws. ,,Ik had niet gedacht dat dit zo’n impact op ons zou hebben.”

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.