Volledig scherm
© Jules Vorselaars / JV Media

BMW verwoest door brand; ook snoepwinkel Holle Bolle Gijs in Tilburg loopt schade op

TILBURG – Opnieuw een autobrand in Tilburg, maandagnacht ging een BMW 1-serie in vlammen op. Rond 03.30 uur kreeg de brandweer een melding van de autobrand in de Thomas van Aquinostraat in Tilburg.

De auto raakte onherstelbaar beschadigd. Ook de luifel van snoepgoedzaak Holle Bolle Gijs, waar de auto voor geparkeerd stond, liep schade op. Brandstichting wordt niet uitgesloten.

Tilburg wordt de afgelopen maanden geteisterd door autobranden, waarbij het merendeel blijkt te zijn aangestoken. Zo waren er begin vorige maand maar liefst drie autobranden in één nacht.

  1. Kritiek op nieuwe Brabantse cultuurprijs: 'zo wil ik niet mee doen'

    Kritiek op nieuwe Brabantse cultuurprijs: 'zo wil ik niet mee doen'

    TILBURG/DEN BOSCH - Dertig Brabantse makers dingen mee naar de nieuwe provinciale publieksprijs Brabant Cultuur 2018. Maar een aantal genomineerde makers is helemaal niet meer zo blij met hoe dat moet. Sigrid Calon, kunstenares uit Tilburg, heeft de organisatie al laten weten dat ze verder af ziet van deelname. ,,Ik ga hier geen energie in stoppen." Renée van Trier, beeldend kunstenares uit Breda, schreef een kritische brief: Op deze manier wil ze zichzelf helemaal niet promoten.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.