Volledig scherm
Luchtfoto Brasserie Valentijn © Rudolf Robben

Brasserie Robben in Udenhout wordt Brasserie Valentijn

UDENHOUT - Brasserie Robben in Udenhout heet per woensdag Brasserie Valentijn. De nieuwe eigenaresse Sophie Daelmans kondigde bij de overname van het horecabedrijf in november 2017 al aan dat ze de naam zou veranderen.

Ze kiest niet voor niets voor deze naam en de bekendmaking daarvan op Valentijnsdag. ,,Ik ben jarig op deze dag. Maar Valentijn staat voor mij ook voor vriendelijk, open, persoonlijk en gastvrij en past dus goed bij mijn horecabedrijf en het idee daar achter." 

De naamsverandering is meteen ook de grootste verandering. ,,Verder zal er een nieuwe kaart komen en andere kleding. Alles lekker nieuw en fris", aldus Daelmans.

Volledig scherm
Luchtfoto van Brasserie Valentijn + nieuwe bedrijfsnaam © Rudolf Robben
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Tilburger sprak in geheim af met criminele ‘Netflix-baron’ over duizenden kilo’s cocaïne

    Tilburger sprak in geheim af met criminele ‘Net­flix-ba­ron’ over duizenden kilo’s cocaïne

    TILBURG - Twee Nederlandse drugsverdachten hebben begin dit jaar in een hotel in Córdoba een geheime ontmoeting gehad met de Spaanse drugsbaron José Bugallo, beter bekend als Sito Miñanco. Eén van hen is Martin G., een autohandelaar die oorspronkelijk uit Tilburg komt, weet het Brabants Dagblad. G. en twee andere Brabanders horen volgens de politie bij een criminele Nederlandse bende die op grote schaal drugs verhandelt in Spanje.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.